E-mail: contact@bacaniaverde.ro | Telefon: +4 0721 241 027

Retete savuroase cu noua gama de uleiuri aromatizate Monini, sosuri pesto si otet glaze

Daca suneti pasionat de gust, si nu numai, daca vreti pur si simplu sa savurati o mancare buna, e musai sa folositi un ulei de masline de calitate superioara, fabricat in sudul Italiei, adica la mama lui.

De aceea Monini a lansat anul acesta o gama variata de uleiuri de masline, Classico, Delicato, Granfruttato si cele aromatizate natural cu chilli, trufe albe , busuioc sau lamaie, sosuri de pesto, oteturi si glaze pentru salate si preparate aromate pentru toate gusturile.

Pe langa acestea, pe site-ul Monini gasiti si cateva retete si recomandari despre cum puteti combina mai bine ingredientele si gusturile.
Classico si cel cu trufe sau chilli sau busuioc, precum si glazeurile il puteti folosi si la gatit,la paste, pizza, fripturi fragede, gateli usoare, iar Delicato si Granfruttato si sossurile de pesto la preparate mai fresh, delicate si unde aduc un plus de gust, precum salatele cu peste, avocado, sau chiar simple pe o felie de paine la mic dejun. De fapt asa se si degusta uleiul la mama lui. cu lime il puteti foarte bine folosi la deserturi aroma, precum budinci, tarte sau placinte aromate.
Iata alte cateva recomandari de retete pentru a folosi cel mai bun ulei de masline in cosmetica Monini.

monini promo granfruttato

2

3

4

Monini 1

Monini 2

Monini 3

Monini 5

Monini logo
Iata cateva din secretele calitatii gustului Monini, asa cum reiese din comunicatul companiei.
„În aromă se află secretul calităţii uleiului de măsline extra virgin. Acesta este un lucru pe care îl ştim dintotdeauna şi în fiecare zi, după testele de laborator, Zefferino Monini şi colaboratorii săi de încredere, gustă uleiurile pentru a le alege pe acelea care vor deveni Extra Vergine, Monini ţinându-şi promisiunea de a oferi aceleaşi arome plăcute şi proaspate în timp.”