A venit primavara la Bistro Cafe Zodiac, cu premii Eisberg si Heinner

Bistroul Cafe Zodiac, aflat în incinta Auchan Drumul Taberei, a prezentat pe 19 aprilie meniul său de vară, bazat pe ingrediente proaspete, asociate inedit și savuros.
Nadia Oprița și Alin Săndulescu, cei doi parteneri ce dețin Cafe Zodiac, au expus audienței planurile lor îndrăznețe, de a face din bistroul situat pe Str.Brașov o destinație pentru amatorii de bucătărie citadină.

Meniul cuprinde preparate proaspete, savuroase și accesibile ca preț, precum tartarul de somon, pastele cu creveți, Puiul gorgonzola, Burgerii Zodiac și o mare varietate de salate. Nu au lipsit vinurile casei si cocktailuri fresh.

Fiind vorba despre prospețime, în cadrul evenimentului, la care au participat numeroși jurnaliști și bloggeri de specialitate, Eisberg a lansat noul să amestec pentru smoothie, Green Drink.

Alături de Heinner Electrocasnice, care au pus la dispoziție blenderele pentru concurs, oferind unul drept premiu, organizatorii au provocat reprezentanții mass-media prezenți, să prepare o salată sau o băutură bazată pe amestecurile de la Eisberg. Au fost premiate originalitatea, îndrăzneala dar și gustul.