E-mail: contact@bacaniaverde.ro | Telefon: +4 0721 241 027

Bitterul Taina Maramureșului intareste imunitatea si întârzie procesul de îmbătrânire

Un produs pe care il recomand in acesta perioada pentru a trece cu bine sezonul rece al virozelor este #bitter ul #TainaMaramureșului de la Hypericum Impex - Remedii Naturale. Principalele sale beneficii pe langa #detoxifierea organismului si pregatirea pentru sezonul rece, sunt ca întârzie procesul de îmbătrânire si creste #imunitatea. Sistemul imunitar are nevoie de suplimente naturale, care oferă un plus de vitalitate, pentru a răspunde eficient la provocările vieții moderne, care s-au amplificat odată cu pandemia Covid 19. Bitterul, [...]
Continue Reading ...

REBORN cu RaluDevi la Fagaras 23-25 octombrie 2020- Program unic de transformare personala si spirtuala in Romania

In acesta toamna, in luna octombrie 2020  vom pregati un retreat special de transformare personala si spirituala intr-un cadru feeric din muntii Fagaras. Un loc propice pentru impamantenire, ritualuri sacre , si instrospectie personala. REBORN- 3R Relaxare, ReEnergizare, ReInventare (Reintinerire) 3 zile, 2 nopti 23-25 octombrie 2020 1000lei/persoana, camera single Inscrieri early bird 800lei pana pe 15 septembrie. Telefon 0721241027 sau raluca_vasile@yahoo.com Natura este locul unde te reconectezi la vibratia pamantului, locul ideal pentru descoperire de sine si introspectie, practica [...]
Continue Reading ...

REBORN cu RaluDevi la Jurilovca – Program unic de transformare personala si spirtuala in Romania

REBORN 3 zile cu RaluDevi - Program unic de transformare personala in Romania REBORN ®3R: Relaxare, Reenergizare, Reinventare 7-9 august 2020, Delta Dunarii, Visina, Jurilovca Te invit intr-o calatorie transformationala interioara de 3 zile in natura dedicata tie! Intr-un paradis verde unic in lume, cu o energie speciala, la intalnirea dintre ape, munti si paduri: Visina, Jurilovca, Delta Dunarii, un loc aproape sufletului meu, la gospodaria taraneasca Suvenir din Dobrogea. Natura este locul unde te reconectezi la vibratia pamantului, locul [...]
Continue Reading ...

Pastele din grau dur si sosurile ready made italienesti Antonio di Vaio sunt promisiunea unei veri delicioase

Promisiunea unei veri delicioase! Un sos de paste bun poate transforma un pranz sau o cina într-un moment extraordinar! Există atât de multe tipuri diferite de sosuri încât poate fi dificil să-l găsești pe cel care să se potrivească perfect. Pentru a te ajuta să te descurci în lumea sosurilor de paste italiene, am strâns cele mai reprezentative tipuri de sosuri utilizate în bucătăria italiană și ceea ce îl face pe fiecare unic. Folosirea ingredientelor proaspete și autentice conferă sosurilor [...]
Continue Reading ...

Kerala Chapathi, un fel de scovergi indiene sau altfel de naan

Cea mai populara painita sau turtita din India este Chapathi. Un fel de scovearga fina si dospita pe care o poti manca simpla ca o paine (parotta) sau o poti condimenta si servi ca un aperitiv sau un desert delicios. In India aceste painite sunt servite pe post de paine la fiecare masa si merg foarte bine cu toate tocanele sau curry-urile indiene. Se rupe fasie cu fasie si se intinge in sos, copilarie ce sa mai. In varianta budista [...]
Continue Reading ...

Chec proteic marmorat de post cu crema de nocciola de casa

Ingrediente 4 oua 200 g faina integrala 100g pudra proteica (de soia, mazare, quinoa. orez etc) 100 g zahar brun muscavado sau 6 linguri de miere O cana de suc de portocale (sau apa) 2 linguri cacao o mana de nuci maruntite 100g alune +2 linguri cacao pentru nocciola 50 ml ulei de cocos un varf sare 1 plic praf de copt 1 fiola esenta de rom coaja rasa de lamaie sau portocala Se bat albusurile pana se intaresc , [...]
Continue Reading ...

Telomeri si Retinol. Planul de longevitate si 7 secrete ca sa arati cu pana la 40 de ani mai tinar decat varsta biologica

Se vorbeste mult in lumea stiintifica despre intinerire si terapiile de age reversal. Marketerii exploateaza aceste vulnerabilitati umane, astfel incat realitatea practica ne indeparteaza de adevarul stiintific Exista pareri care spun ca imbatranirea este o boala cauzata de gene si imbatranirea celulara, si se cheltuie sume imense in tratamente genetice de intinerire celulara. Practic insa, terapiile nu au intinerit pe nimeni asa cum promit, cu pana la 40 de ani, ci intinerirea aspectului fizic este confirmata in fapt doar prin [...]
Continue Reading ...

14 days Traditional Ayurvedic Retreat in Kerala, Gods Own Country, India

14 days Traditional Ayurvedic Retreat in Kerala, Gods Own Country, India 10-24 february 2020 Retreat highlights • 14 Days Ayurvedic Retreat for Detox & Balance • Every day yoga session morning and traditional Ayurveda therapy two hours • Everyday Ayurveda Three meals • Accomodation in traditional ayuryoga resort Early Bird 1 January 2020: 2500eur/person After 1 January 2800eur/pers Contact/Inscrieri: 0721241027 ; email: manincsanatos@gmail.com Free time/afternoon options/trips: • Visit Ayruvedic Temples • Alpuzha national park backwaters • Ponmudi- holy ayurvedic mountain [...]
Continue Reading ...

14 days Ayurvedic Retreat in Sri Lanka

Tour highlights 14-28 february 2020 • 14 Days Ayurvedic Retreat for Detox & Balance • Every day yoga session morning and Ayurveda therapy two hours • Everyday Ayurveda Three meals Early Bird 1 ianuarie 2020: 2500eur/person After 1 January 2800eur/pers Contact/Inscrieri: 0721241027 ; email: manincsanatos@gmail.com Free time/afternoon options/trips: • Visit Sigiriya Rock • Wild life national park Safari • Matale spice garden • Kandy city ( Tooth of temple Buddha ) • Colombo city tour • Local village tour Our [...]
Continue Reading ...

Calatorie Multisenzoriala Gourmet Cooking pe coasta Amalfitana (Italia)

Amalfi Coast Multisensory Gourmet Culinary Journey Period: 3-10th October 2020 7 nights accomodation in Sorrento campagna on the beautiful Amalfi Coast in Italy, typical Italian breakfast included Flight: Bucharest-Napoli with Blue Air 3 Cooking Classes cca 3-4 hours in the evening with a reknown Michelin star, Slow Food Chef 4 optional gourmet trips to a pasta farm, an olive farm/ winery, a mozzarela farm and a lemon farm. The cooking classes program include the following: -Welcome brunch -Guided tour of [...]
Continue Reading ...

Parfumul personalizat care iti poata numele. S-a lansat colectia Oracol-flori , fete sau baieti

Acum iti poti crea Parfumul personalizat care iti poata numele. S-a lansat colectia Oracol-flori , fete sau baieti, o colectie aniversara prin care iti poti personaliza parfumul cu numele tau sau al sarbatoritului caruia doresti sa ii facinun cadou special personalizat. In varianta de colectie parfumul costa 250 lei 30ml si poate fi achizitionat in eshop. www.yourpersonalaroma.com/shop/
Continue Reading ...

Lansare Ateliere YPA Lifestyle Academy: AyurYoga, Meditatie, Mindfullness -Sanatate si Wellbeing

Noile Ateliere YPA Lifestyle Academy 2 Septembrie 2019 - 31 Mai 2020 Ayuryoga Luni , Miercuri, Vineri orele 19:00 Marti, Joi, orele 19:00 Meditatie Sambata orele 10:00 (Meditatie) si 11:00 (Bhakti Yoga Chanting) HOLISTIC AYUR HEALTH & YOGA https://www.yourpersonalaroma.com/ypa-workshops/holistic-ayur-health-yoga/ Module1/ 3 Sessions Mondays: Ayuryoga for Head and Hair 350lei/80eur+VAT/pers Module 2/ 3 Sessions Wednesdays : Ayuryoga for Backpain and Stomach 350lei/80eur+VAT/pers Module3/ 3 Sessions Fridays: Ayuryoga for Hands, legs and joints 350lei/80eur+VAT/pers Module 1+2+3 9 sessions/month: 1000lei/ 200eur+VAT/pers 150lei/30eur+VAT /session/person [...]
Continue Reading ...

Retete savuroase cu noua gama de uleiuri aromatizate Monini, sosuri pesto si otet glaze

Daca suneti pasionat de gust, si nu numai, daca vreti pur si simplu sa savurati o mancare buna, e musai sa folositi un ulei de masline de calitate superioara, fabricat in sudul Italiei, adica la mama lui. De aceea Monini a lansat anul acesta o gama variata de uleiuri de masline, Classico, Delicato, Granfruttato si cele aromatizate natural cu chilli, trufe albe , busuioc sau lamaie, sosuri de pesto, oteturi si glaze pentru salate si preparate aromate pentru toate gusturile. [...]
Continue Reading ...

Noile Tendinte in Food se afla la Conferintele GastroArt: Identitate gastronomica nationala (7 si 8 septembrie)

Start and GO! Incepe toamna cu noile tendinte in Food, adica industria gastronomica de la noi. Pentru ca anul acesta nu voi putea participa, in luna septembrie, ca de obicei, find plecata cu familia si la cateva evenimente internationale, dar sunt implicata in calitate de consultant intr-un eveniment international Flavorcon, al celebrei reviste de tendinte in food flavours si parfumerie, drept urmare voi alinia cateva tendinate internationale care se vor discuta acolo, si pe care imi doresc sa le discutam [...]
Continue Reading ...

Varza calita buna de tot

Preparare Varza se curata de frunzele vestede si se taie fideluta, cu un cutit bine ascutit, in asa fel incat sa fie cat mai subtire. Se presara cu sare si se lasa circa o jumatate de ora, dupa care se freaca cu mana si se stoarce de zeama. Intre timp ceapa se taie solzisori si se pune in ulei la calit. Morcovul si telina rase se adauga peste ceapa atunci cand aceasta incepe sa prinda culoare. Rosiile se dau pe [...]
Continue Reading ...