Food Revolution Day 2015 are deviza „Semneaza si da mai departe!”

Anul acesta vrem sa dam o mai mare amploare miscarii globale Food Revolution si sa implicam cat mai multe persoane, familiile si apropiatii lor sa-si faca un selfie cu mesajul „Share it, sign it”, pe care sa-l preluam pe pagina Food Revolution Day Romania si sa-l putem comunica mai departe.
Scopul este sa adunam cat mai multe semnaturi online pentru petitia noastra de educatie alimentara, pentru a determina autoritatile, guvernul si ministerul educatiei sa constientizeze importanta introducerii educatiei alimentare ca si materie optionala in scoli.
Petitia online se poate semna aici

Semneaza si da mai departe! Este mesajul lansat de Jamie anul acesta. In acesta campanie globala sunt implicati si au sharuit mesajul lor de sustinere la nivel international Ed Sheran, Jennifer Aniston, Gerard Butler, Heidi Klum, Ronan Keating, etc.

In Romania, programul este sustinut de Daniela Nane, Andreea Ionita, Sonia Argint Ionescu, Valentin Vasile, Cosmin Dragomir, Alexandra Blas, urmand ca alte persoane publice si bloggeri sa ni se alature in urmatoarele zile.

Si noi in Romania crestem de la an la an, iar anul acesta organizam deja a4a editie, in care vom implica cca. 10.000 de elevi sa prepare sandwichul pentru scoala propus de Jamie, acasa, la scoala sau impreuna cu noi la atelierele de gatit pe care le vom organiza in urmatoarea perioada.

Reteta sandwichului pentru scoala propusa de Jamie anul acesta in cadrul atelierelor (si alte variatiuni) este aici:

Food Revolution Day are loc pe 15-16 Mai 2015.
Pentru detalii urmariti pagina de facebook Food revolution Day Romania.

Lasă un răspuns