E-mail: contact@bacaniaverde.ro | Telefon: +4 0721 241 027

Dulcețuri savuroase, ca în copilărie ori în combinații inedite pentru platouri și preparate gourmet

Nu ai cum să nu ți se facă poftă când vezi poze cu dulcețurile JamSessions, care mai de care mai îmbietoare – de zmeură, de caise cu mentă şi ghimbir, de gutui, de vişine, de afine, de smochine, de sfeclă roşie cu lămâi şi anason – arată …savuros! Noi, dacă ar fi să alegem trei dintre acestea, nu am ști care să fie, așa că am decis să gustăm cam din toate și să le avem în e-shop cam pe toate. 🙂 Mai ales că sunt naturale suta la suta!

Precum ați văzut, artizanii Jam Sessions au creat două linii, ca să le spunem așa:

  • Pe de o parte, sunt dulcețurile clasice ale copilăriei, care te duc cu gândul, la fel ca madeleinele lui Proust, la răsfățul de acasă, precum cele de zmeură, vișine, căpșuni sau gutui. Pe de altă parte, sunt noutăți în combinații apetisante – dulcețuri de portocale cu scorțișoară și lămâi, de caise cu ghimbir și mentă, de ceapă roșie cu mirodenii, de ardei iuți cu ghimbir și oțet de vin alb, de sfeclă roșii cu lămâi și anason.   

Fructe și legume fericite, le spun cei care au pus bazele micii afaceri de familie din Târgu Ocna, ale cărei delicii am vrut să le facem cunoscute și bucureștenilor. Pentru că fiecare își propune să fericească, la rândul său, papilele gustative ale celor ce le savurează. Toate sunt naturale, fără conservanți sau potențiatori de gust, ambalate manual și foarte-foarte bune.

Cum spuneam la început, sunt foarte versatile, putând să dea savoare în plus preparatelor voastre – de la clătite și papanași, la croissante și prăjituri  – parcă le și vedem ca topping pe un cheese cake sau pe felii de Pască, pentru că tot vine Paștele –  pe cea de caise, afine sau pe cea de smochine; la un croissant fraged pe cea de zmeură, pe un brownie umed sau pe o negresă – pe cea de vișine; pe un carrot cake sau la prăjituri cu frișcă, tip diplomat – pe cea de caise.

Dulcețurile de ceapă, sfeclă și ardei iuți îi pot pot aduce un gust extraordinar unui sandwich cu prosciutto sau chorizo și pot fi o garnitură foarte bună pentru preparatele din carne roșie sau la șnițele vieneze. Iar pe un foie gras va pica excelent o dulceață de afine, una de ceapă sau chiar una de smochine. Voi decideți, în funcție de gusturi, noi nu putem decât să recomandăm asocieri fericite!

Și bineînțeles, le vedem mai ales asortate la platouri cu brânzeturi moi, de la chevre și blue cheese, la brânzeturi tari, maturate și charchuterii fine – de exemplu, dulcețurile de caise, de zmeură, de smochine sau de ardei iuți.

Nu în ultimul rând, să nu uităm de clasica felie de pîine de unt cu dulceață…. simplă și savuroasă – parcă întrece orice deliciu, câteodată!

Bunătățile JamSessions sunt disponibile și în diferite pachete, cum ar fi JamSessions Veggies Pack – 3 dulcețuri și cutie cadou – dulceața de ardei iuți care merge perfect cu un șnițel vienez, sfecla roșie cu lămâi și anason este excelentă cu brânza de capră, dulceața de ceapă roșie e numai bună pentru o friptură de carne roșie.

Spicy Collection, pachetele de Paşte sau pachete pe care le puteţi personaliza după bunul plac sunt gata să ajungă la voi.

Noi vă lăsăm aici și un link de unde puteți comanda toate aceste bunătăți și asorta după bunul plac. Copiii vor fi încântați, voi veți avea un răsfăț natural la îndemână, iar dacă aveți musafiri, sigur vor fi și ei surprinși plăcut!