E-mail: contact@bacaniaverde.ro | Telefon: +4 0721 241 027

Melanzzane al parmigiano

Este preparatul meu preferat din bucataria italiana. Usor, satios si fin.

Va veti indragosti de melanzzane al parmigiano sau vinete cu parmesan in traducere.

Ingredientele pentru aceasta reteta sunt:

2 vinete potritvite

300g mozzarella maturata (de pizza)

300g suc de rosii

busuioc

sare

piper

3lg ulei

 

Mo de preparare:

Se taie vinetele rondele de 1cm si se lasa 15min in apa fierbinte.

Se scot si se scurg pe o farfurie, se presara sare si piper si se perpelesc pana se inmoaie usor intr-o tigaie cu 2-3 linguri de ulei.

Se tapeteaza o tava medie adanca de cuptor cu ulei. Se pune un rand e rondele de vinete, un rand de mozarela, sos de rosii si busuioc, apoi al doile rand de vinete, mozzarella si sos de rosii, si al3- lea rand e vinete, mozzarella si sos de rosii.

Se lasa 30min la cuptor pana se topeste mozzarella si capata o usoara crusta. Se serveste cald.

Pofta buna!

Lasă un răspuns