E-mail: contact@bacaniaverde.ro | Telefon: +4 0721 241 027

Pachete-cadou gourmet, personalizabile, de Valentine’s Day: vinuri și delicatese alese

Dragii noștri, puțin a mai rămas până la sărbătorile iubirii – Valentine’s day și Dragobete🥰🌸🍷 – ocazii prilej de răsfățat cu cel drag / cea dragă și de sărbătorit. Așa că ne-am gândit să venim în întâmpinarea dorințelor voastre cu idei de cadouri sau pentru cină romantică
Și anume, pachete personalizabile în funcție de dorințele fiecăruia – vin, brânzeturi maturate, mezeluri de vânat și mangaliță, delicatese cu trufe, dulcețuri și produse de cofetărie, care mai de care mai delicioase. Pe toate le găsiți pe www.bacaniaverde.ro/e-shop. Iată ce vă propunem:

Pachet degustare Valentine’s Day: Fetească Neagră Premium – Gramofon Wine, Dealu Mare cu mezeluri crud uscate, brânzeturi maturate,  delicatese cu trufe, dulcețuri premium.  

Pachetul poate fi personalizat, în funcție de preferințele voastre: 

  • O bucată brânză maturată sau o bucată salam crud uscat din vânat (cerb/ căprioară) sau mangaliță sau un borcan pate de mangaliță sau un borcan unt de trufe.
  • Un borcan chutney de ardei iute sau un borcan sos de fructe de pădure și espresso sau 1/2 bucată (500 g.) cozonac artizanal cu nucă și rahat sau un borcan dulceață de cireșe amare.
  • Fetească Neagră – Gramofon Wine

Feteasca Neagră va fi companionul perfect pentru o cină romantică. Vine cu arome îmbietoare de fructe de pădure – afine, mure – , se mai simt vișine coapte, cireșe negre, ceva scorțișoară și tușe lemnoase, plăcute. Deși are destul de mult alcool 15.3%, rămâne totuși un vin prietenos pe tot parcursul degustării. Mai ales dacă îl însoțiți cu un platou din delicatesle sugerate mai sus sau cu o friptură căreia îi puteți asorta un sos de fructe de pădure cu espresso, pe care îl găsiți tot pe e-shop.

De menționat că această Fetească Neagră este vinul de top al gamei Gramofon, de aceea și diferența de preț față de celelalte trei –  Chardonnay, Rose și Merlot. Mai multe detalii aici

Astfel,  dacă vreți un mai accesibil, puteți alege unul dintre acestea pe care să îl însoțiți cu alte produse, după pofta inimii. Toate sunt descrise în e-shop, inclusiv cu sugestii de asocieri culinare.

  • Chardonnay, sec – Gramofon Wine, Dealu Mare

Un vin medaliat cu Marea Medalie de Aur la IWCB Vinarium 2019, care surprinde extraordinar prin arome și eleganță. Nas de fructe galbene bine coapte și gust, la fel de fructe galbene – un Chardonnay gourmet – o experiență gustativă rafinată. Mai multe detalii aici.

  • Rose Merlot, sec – Gramofon Wine, Dealu Mare

Captivant de la prima vedere prin culoarea sa rose delicată, cucerește olfactiv prin aromele fructate și proaspete. Acest rose se remarcă prin caracterul fresh, rafinat, cu note de fructe roșii . Merită descoperit și savurat la o cină în doi sau la o masă cu prieteni dragi. Mai mult aici.

  • Merlot, sec – Gramofon Wine, Dealu Mare 

O culoare frumoasă roșu-rubiniu și arome de fructe roșii și negre, note ușor condimentate, atât în nas, cât și olfactiv. Tanini supli, corp echilibrat, un vin expresiv și elegant. Se cere lângă preparate din carne mai puternică – vânat îndeosebi, dar și vită și porc, în asocieri cu sosuri roșii, sosuri cu ciuperci și  trufe, unt cu trufe. Mai multe aici.