E-mail: contact@bacaniaverde.ro | Telefon: +4 0721 241 027

Promoţii pentru masa de Florii! Preparate delicioase din peşte şi vinuri asortate!

oferte de paste

Nu mai este mult timp până la Florii, iar cum, în această zi este dezlegare la peşte şi sărbătoreşte toată lumea nu doar cei cu nume de floare, vă propunem să profitaţi de promoţiile special concepute pentru un adevărat festin din Băcănia Verde!

Aveţi ce alege dintr-o ofertă generoasă şi absolut delicioasă!

În plus, vă dăm şi idei de cadouri pentru sărbătoriţi!

Iată doar câteva exemple de preparate savuroase pe care le puteţi comanda şi savura. Le găsiţi în e-shop AICI.  Nu uitaţi, însă, să daţi comandă din vreme pentru că vin direct din inima Dobrogei!

Sardeluţă marinată în ulei 165 g 15 lei
Sardeluţă marinată picantă 165 g 15 lei
Sardeluta marinata în sos de vin 35 g 25 lei
Marinată lipovenească de crap şi babuşcă 500  32 lei
Batog de crap 100 g 20 lei
Pastramă de crap 100g  20 lei
– Scrumbie marinată de Dunare 350 g 25 lei
Scrumbie afumată de Dunare, ambalată la bucata 90 lei/kg., circa 12-15 lei bucata, în functie de gramaj.

Vă recomandăm să le asociaţi şi un vin alb dobrogean, pentru că peştele dobrogean de Dunăre merge ca uns cu un vin proaspăt, fructat şi mineral. Propunerile noastre sunt Feteasca Regală, Pinot Gris sau Cuvee-urile albe din gama Ataman de la Crama Hamangia.

Sunt sprinţare şi aduc o explozie de arome şi mineralitate, aşa că merg, cum se spune, ca unse pentru peştii grzavi de mai sus! Iar la trei vinuri cumpărate, există pachetul promo de 99 lei. Le găsiţi pe toate AICI.

Dacă vă face cu ochiul şi altceva sau, de exemplu, dacă aveţi musafiri şi vreţi un pachet mai generos de 5 vinuri, nu ezitaţi să ne daţi de ştire. Putem face, în funcţie de comandă, un preţ special.

Şi dacă mergeţi în vizită, un vin alb sau în pachete de câte trei diferite, alb, rose şi rosu sau un spumant ori un dulce vor fi bine primite! Aşadar, La mulţi ani din vreme, Florilor!