E-mail: contact@bacaniaverde.ro | Telefon: +4 0721 241 027

Raci cu sos de vin si cartofi copti cu rozmarin

Reteta asta de cartofi coptii am invatat-o de la idolul meu, Jamie.

E cea mai buna, mai simpla si mai sanatoasa reteta de cartofi copti pe care am facut-o.

Se fierb racii cca 15-20min pana devin rosii. Se caleste ceapa si usturoiul in tigaie lata, se adauga vinul, se lasa 2-3minute apoi se aseaza racii. La final se presara patrunjelul.

Se spala cartofii, se fierb 20minute si se scot.

Sse aseaza in tava tapetata cu ulei, se toarna peste 2-3 lg de ulei si rozmarinul, sare si piper.

Se lasa 15 min in cuptor pana se patrund. Dupa preferinta se taie cartoful in cruce, se impinge miezul sa iasa afara si se pune o lingura de smantana si/sau telemea rasa.

Se servesc 2 cartofi cu 2-3 raci pe portie.

Pofta buna!

raci cu sos si cartofi copti cu rozmarin

 

Lasă un răspuns