E-mail: contact@bacaniaverde.ro | Telefon: +4 0721 241 027

Recomandarile mele din Evadarea in Dealu Mare -editia 2

Evadarea Editia 2 a cuprins 4 trasee minunate a cate 3 crame fiecare, ocazie cu care puteti vizita unele din cele mai renumite crame din Dealu Mare.
Eu am avut ocazia sa merg pe doua traseee in dele patru, si a fos #pesteasteptari.

Ziua 1 de amintiri multisenzoriale din Evadare in Dealu Mare.
Am ales Traseul 2 si am vizitat 3 crame: #serve #vitismetamorphosis #davino
🍷Vittis Metamorfosis o crama superba ce aminteste prin design si atmosfera de #Toscana. Pranzul la budane memorabil. #CantusPrimus cs si #coltulpietrei canernet Frank de retinut, fin, echilibrat, gust bogat de prune, ciocolata si fructe de padure .
🍷#Davino un Conac boieresc superb in mijlocul viei. #Faurar de gusturi bune pe toata gama. Visez la mult laudatul #flamboyant cu numar:)
🍷#Serve vinuri complete, fara gres, un must-see and taste pentru #dealumare. #Terraromana, #sissi #pacs
Evadare in Dealu Mare- Editia II
#pesteasteptari


Ziua 2
Traseul 4: Vizita la cramele The Iconic Wine, Domeniile Sahateni/ Aurelia Visinescu, Lacerta wines.
A fost din nou #pesteasteptari.
🍷O degustare de clasa tip winebar intr -o sala noua complet renovata la The Iconic Estate. Superbe vinuri, cupaj echilibrate, minunate pe Papile, fara Post gust , lucrate excelent de Lorena. #byzantium #hypericum si welcome cu Spumant #Rhein rose
🍷Un pranz cu delicateturi wine and cheese curatoriat de minunata Alina Iancu Revino cu vinuri kraft maiestrite de Aurelia Visinescu @domeniilesahateni , Cred eu doamna #artizan de vinuri romanesti, intr-o crama boieresca cu semineu si mult kraft si un miros divin de tei si trandafiri. M-am cadorisit cu un. Vin de colectie cu numar #treifetenegre
🍷Cina cu vedere la un apus de senzatie si devustare variata cu aperitive, cantucine si ciocolata artizanala la Lacerta Winery #cuveexi minunat asamblajul. Apus de vis si peisaj de poveste.
Am ramas cu o idee unanim agreat De viziunea Oamenilor de vin din Dealu Mare. Fiecare crama din Romania merita vizitata, experienta de vin Este una foarte personala si pentru a sti despre o bogatie de zona cum e Dealu Mare chiar trebuie sa le vezi si sa le gusti pe toate 🌺🍷❤️
Felicitari organizatorilor Asociația Dealu Mare, Vinul.ro si cramelor implicate.

A doua ediție a Evadării în Dealu Mare, desfăşurată în weekendul 26-27 iunie, a strâns din nou împreună iubitorii vinului şi poveştilor din spatele lui. Cele 12 crame din zonă, membre în Asociaţia Profesională Vitivinicolă Dealu Mare, au fost şi de data aceasta gazde #PesteAşteptări şi şi-au servit oaspeţii cu vinuri bune, preparate culinare asortate la acestea, muzică, focuri de tabără, voie bună şi o mulţime de surprize.
Aproximativ 500 de oaspeţi au degustat peste 60 de vinuri, de la etichete consacrate, disponibile în magazine şi wine shop-uri, până la probe de tanc şi vinuri noi, care urmează să fie lansate pe piaţă. Anul acesta, gazde în cele două zile au fost cramele Apogeum, Aurelia Vişinescu, Budureasca, Dagon Clan, Davino, Domeniul Aristiței, Gramofon Wine, Lacerta Winery, Licorna Winehouse, SERVE, The Iconic Estate, Vitis Metamorfosis
Valoarea turistică oenologică a regiunii este incontestabilă, iar evenimentul îşi propune să o pună în valoare şi să promoveze brandul de ţară prin intermediul uneia dintre comorile patrimoniului nostru naţional, vinul. Turismul vinicol consolidează prestigiul regiunii Dealu Mare, iar numărul mai mult decât dublu de vizitatori față de ediția 2020, demonstrează clar interesul publicului de a cunoaşte vinul şi pe creatorii lui.