E-mail: contact@bacaniaverde.ro | Telefon: +4 0721 241 027

Saptamana Restaurantelor 16-23 mai 2014

Din 16 pana in 23 mai 2014 mai multe restaurante din Bucuresti va vor asteapta cu oferte, meniuri speciale si reduceri.

Saptamana Restaurantelor este un proiect iniţiat de Asociaţia Romania Culinara, organizat impreuna cuTop Hospitality si Star Chefs, ce ofera clientilor pasionati de gastronomie un bun prilej de a profita de cateva zile speciale cu oferte si discounturi oferite de restaurantele participante. Prima editie a Saptamanii Restaurantelor se va desfasura din 16 pana in 23 mai, in Bucuresti, ca prim proiect pilot. Restaurantele care se vor inrola in proiect vor oferi, in functie de optiunea fiecaruia, fie meniu fix, fie meniu unu-plus-unu oridiscount aplicat la meniul de baza.

ISTORIE Romania, prin Bucuresti, se aliniaza pentru prima oara in anul 2014 unei traditii mondiale ce are deja mai multi ani vechime. Astfel, mai multe orase americane precum New York, Chicago sau Boston, sau europene, precum Londra sau Dublin, organizeaza de ani de zile, cu mare succes, saptamani locale ale restaurantelor. Acestea sunt mereu insotite si de evenimente culinare speciale (demonstratii, targuri, prezentari produse, etc).

Bacania Verde prin programul Mananc Sanatos se bucura sa fie partenerul acestui eveniment.

In calitate de ambasador Jamie Oliver Romania sustin programul Food Revolution Day ce are loc tot pe 16mai, proiect lansat de Jamie Oliver in toata lumea pentru a sustine educatia alimentara, nutritia corecta si gatitul cu alimente proapete.

Raluca Vasile

Va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns