E-mail: contact@bacaniaverde.ro | Telefon: +4 0721 241 027

Secretele dietetice ale celebritatilor

dietele celebritatilor

Multe dintre vedetele noastre preferate de la Hollywood au, pe lângă frumuseţe, ceva în comun: sunt plătite bine ca să fie mereu slabe şi trase prin inel. În timp ce unele celebrităţi apelează la trucuri nesănătoase pentru a menţine interesul mass-media, altele îşi menţin dimensiunile de fotomodel printr-o alimentaţie corespunzătoare şi exerciţii fizice regulate.

Iată câteva din secretele vedetelor în ceea ce priveşte dieta:

1. Exerciţiile înseamnă calitate

O plimbare lungă prin cartierul tău este frumoasă, însă nu te va ajuta foarte mult să scapi de kilogramele în plus. Ca să arzi calorii, trebuie să transpiri. Nu te gândi că ai nevoie de ore multe de sport, 20 – 30 de minute sunt suficiente! Un abonament la sală, şedinţele de aerobic, kangoo jumps sau orice activitate antrenantă sunt binevenite. Cu cât îţi pui în mişcare organismul, cu atât vei dobândi un corp tonifiat şi un tonus de invidiat.

Ia exemplul frumoasei actriţe Jessica Alba, care adoră să facă mişcare şi să găsească tot felul de metode pentru a-şi face programul mai plăcut, cum ar fi să crească volumul muzicii din căşti la maximum. Vedetele care fac sport frecvent atât în public, cât şi în sală sunt Teri Hatcher, Cameron Diaz şi Sienna Miller. Ele apelează de fiecare dată la o dietă fără hrană procesată, zahăr, sucuri acidulate, pâine albă şi paste albe.

Citeşte continuarea aici

Lasă un răspuns