E-mail: contact@bacaniaverde.ro | Telefon: +4 0721 241 027

Trei vinuri speciale pentru Valentine’s Day

Vinuri-Valentines-day

Nu-i așa că îți dorești un vin cu totul special de Valentine’s Day?

Un spumant este perfect pentru începutul cinei romantice – iar eu îți propun elegantul Cuvée Celést Brut –  de la crama-boutique transilvăneană Villa Vinea: perlație excelentă, cremozitate, note de piersici, mere coapte, unt, nucă, patiserie, tușe vanilate. O încântare pentru papile, va fi mai mult decât un bun bun start care vă va deschide apetitul pentru …mai departe.

Spumant-Valentines-Day

Dacă vrei să te simți ca o Contessă urbană sau pentru partenerul care dorește să-și încânte domnița, recomand vinul de desert, cu același nume, tot de la Villa Vinea. Vine cu tușe de fagure și miere, poate și ceva  peltea de gutui, fructe exotice și citrice.

Complex și rafinat, însoțește perfect brânzeturi nobile, cu mucegai albastriu și alb, un platou de brânzeturi asortate cu chutney-uri, dulcețuri ( soc, caise, gutui) și fructe confiate (caise, stafide, mango) și deserturi cu brânză cremoase.

Iar varianta, să îi spunem de mijloc, de mijloc pentru cine vrea ceva fresh și parfumat – un Gewurztraminer lejer, vioi și expresiv cu note expresive de caise coapte, piersici, ceva trandafir și  vanilie.

Potrivit pentru mâncăruri mai condimentate, iuți, că știm doar că și condimentele sunt afrodisiace, frigărui de creveți spicy, quiche-uri cu brânzeturi maturate.

cina-romantica-valentines-day

Toate vin de la crama boutique transilvăneană Villa Vinea, meșteșugite cu artă, gust și mare atenție.  Le  găsești disponibile pentru livrare imediată pe www.bacaniaverde.ro/e-shop sau scrie-ne mesaj privat pe pagina de facebook.

Și nu uita că le poți combina cu produse gourmet și delicatese din e-shop, de la brânzeturi maturate cu trufe, cu busuioc sau cu oregano, la chutney-uri si dulcețuri de cireșe amare, soc sau ghimbir, și de la mezeluri crud uscate de mangaliță, vânat și rață, la produse de cofetărie și patiserie, ciocolată home made și alte delicii – exact cum îți dorești!

Sau dacă vrei să gătești acasă ceva pentru a-ți impresiona partenerul/partenera, am adunat aici câteva idei:

Rețete rapide pentru cina romanticăRețete rapide pentru cina romantică

Rețete „afrodisiace” de Valentine’s Day.

Cu drag, Adriana